Deskundige en betrouwbare WiFi oplossingen

De WiFi specialist

Van de automatische bediening van machines tot de communicatie met klanten. Een kleine netwerkstoring kan dus leiden tot grote problemen in de planning en resultaten. Om dergelijke problemen voor te blijven, raden we u aan een professioneel WiFi-netwerk op maat aan te laten sluiten. Maak kennis met Lagarde Groep, uw WiFi-specialist die dit graag voor u mogelijk maakt.

Wat we voor u kunnen betekenen

Om ervoor te zorgen dat u voor uw bedrijf gebruik kunt maken van een netwerk dat snel, veilig en betrouwbaar is, wijzen we u graag op de oplossingen die wij als WiFi-specialist u bieden. Door te kijken naar de digitale infrastructuur binnen uw bedrijf en de zogenaamde belastbaarheid van de interne werkzaamheden, bepalen we wat voor WiFi-netwerk u nodig heeft. Vervolgstap is dat we een zakelijk WiFi-netwerk kunnen aansluiten dat in ieder opzicht aan uw wensen voldoet en die zorgt dat storingen uitblijven.

De diensten die we als WiFi-expert aanbieden, reiken verder dan het aanleggen van een goed netwerk. Wilt u er optimaal gebruik van maken, dan is het belangrijk om het netwerk voldoende te beheren en te monitoren. Nieuwe updates en beveiligingsmaatregelen hebben invloed op de kwaliteit van het netwerk. Ontbreekt het u aan tijd en kennis om dit zelf te doen, dan nemen wij deze taak graag op ons.

De WiFi specialist

Uw zakelijke WiFi oplossing

De inrichting van het netwerk verschilt per organisatie. Hoe kunnen wij u helpen?

WiFi-netwerk

Een goed zakelijk WiFi-netwerk, daar plukt uw organisatie de vruchten van. Benieuwd hoe wij dit voor u kunnen realiseren?

Managed WiFi

Voor veel klanten trekken we het nog een niveautje hoger, waarbij we de complete netwerkomgeving uit handen nemen met managed WiFi.

Switching

Lagarde Groep werkt met verschillende merken voor optimale WiFi. Ontdek de WiFi hardware van Extreme Networks, Aruba en Cisco.

WiFi specialist betrouwbaar en kennis

Betrouwbaar en met de juiste kennis

Het aanleggen en beheren van zakelijke Wifi-netwerken is onze tweede natuur. Als ICT- en WiFi-expert gaan we iedere uitdaging aan om het internet te versnellen en te verbeteren. Zoekt u bijvoorbeeld naar een manier om ongestoord te kunnen bellen over WiFi? Onze specialisten hebben kwalitatieve trainingen gevolgd en erkende certificaten behaald, waardoor we u een betrouwbare en effectieve oplossing kunnen bieden.

Omdat onze samenwerking met u als klant zich over een langere periode uitstrekt -van het aanleggen tot het aanhoudend monitoren van het netwerk- krijgt u een eigen klantteam toegewezen, bestaande uit 5 tot 10 experts. De korte lijnen en het persoonlijk contact maken het voor ons mogelijk u gericht te helpen.

Waarmee maken wij het verschil?

Segmentatie​

U kunt op meerdere niveaus WiFi inrichten. Ontdek de mogelijkheden van goede segmentatie.

Unieke oplossingen​

Goed WiFi opent de weg voor nieuwe oplossingen.

WiFi Site survey​

Krijg inzicht in de bereikbaarheid en mogelijke storende signalen in en rondom uw pand.

Guestmanagement​

Ontvang gasten met een pre shared key. Deel een toegangscode om toegang tot uw WiFi-netwerk te verschaffen.

WiFi 6​

Voorgangers (zoals n en ac) waren vooral gericht op snelheid. WiFi 6 doet het echt anders. Meer capaciteit en dekking.

Klantteams​

Iedere klant beschikt over een eigen support team met specialisten om u zo efficiënt mogelijk te helpen

Lagarde Groep, uw WiFi-specialist

Bent u op zoek naar een deskundige en betrouwbare WiFi-specialist die u ondersteunt met goed en snel internet? Maak kennis met de specialisten van Lagarde Groep. We beschikken over de kennis en ervaring om op iedere werkvloer een optimaal WiFi-netwerk aan te leggen, het netwerk te monitoren en te beheren. Ontdek wat we allemaal voor u kunnen doen en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Of maak direct een afspraak, we komen graag langs om met u om tafel te gaan.

ExtremeWireless Group

Vrijblijvend advies

Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.