Zakelijk WiFi. Veilig & stabiel.

Altijd en overal een goede verbinding

ExtremeWireless Group
Zakelijk WiFi netwerk

Zakelijk WiFi netwerk

Professioneel zakelijk WiFi is een vereiste voor een productieve werkomgeving. Gaat u maar na: Hoeveel verschillende devices gebruiken uw medewerkers/collega’s bij het uitvoeren van hun werk?

Net als gas, water en licht moet u ook ‘gewoon’ beschikken over WiFi. Dit om de continuïteit te waarborgen. Vanzelfsprekend dient dit ook veilig te zijn. En gasten? Hen wilt u toch ook eenvoudig en veilig toegang geven tot het WiFi-netwerk?

Lagarde Groep heeft in de afgelopen 30 jaar al vele succesvolle netwerkprojecten gerealiseerd. Van kleine kantoren tot complete magazijnen en schoolgebouwen. Kortom, voor iedere omgeving een oplossing! Waar kunnen we u mee helpen?

Uw zakelijke WiFi partner

Wij zien onszelf niet als een WiFi-leverancier, maar als een WiFi-partner. Een partij waar u altijd terecht kunt voor uw bedrijfsnetwerk. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Nieuwe WiFi oplossing?

Bent u op zoek naar een nieuwe WiFi-oplossing?
Hoe kunnen wij u helpen?

WiFi Netwerk

Een goed zakelijk WiFi-netwerk, daar plukt uw organisatie de vruchten van. Benieuwd hoe wij dit voor u kunnen realiseren?

Managed WiFi

Voor veel klanten trekken we het nog een niveautje hoger, waarbij we de complete netwerkomgeving uit handen nemen met managed WiFi.

Merken

Lagarde Groep werkt met verschillende merken voor optimale WiFi. Ontdek de WiFi hardware van Extreme Networks, Aruba en Cisco.

1.000+ klanten gingen u voor

Managed WiFi

Steeds vaker krijgen we de vraag: “kan ik WiFi ook als dienst afnemen”? Bij Lagarde Groep is dit zeker mogelijk. In principe zijn er drie mogelijkheden:

Het voordeel van Managed WiFi (of WiFi as a Service) is dat je compleet ontzorgd bent als het gaat om beheer, onderhoud en support. Wij zorgen dat jouw organisatie voorzien is van goed werkend WiFi!

Managed WiFi

Gecertificeerde WiFi expert met unieke oplossingen voor iedere situatie

WiFiPlan is door iedere partner gecertificeerd, wat betekent dat onze medewerkers trainingen hebben gevolgd en u optimaal kunnen helpen bij de verschillende oplossingen. Voor u betekent dit een betrouwbare oplossing en support op maat!

Cisco partner
Extreme Diamond Partner
Aruba logo png
Klanten vertellen reviews
5/5
"Ik koop zelden een dienst of product op basis van een review, voor Lagarde maak ik een uitzondering"
Hans , Oirschot

Vrijblijvend advies

Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvende offerte

Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.