WiFi referentie Jonker & Schut

Internationale dienstverlener in de voedingsmiddelen-branche
Vrijblijvend advies

Projecten gerealiseerd

Klantwaardering

Jaar ervaring

Jonker & Schut is logistiek specialist in poedervormige zuivelproducten en levert daarnaast een brede logistieke dienstverlening in de voedingsmiddelenbranche. De organisatie is meer dan 25 jaar actief en gebruikt in Barneveld meerdere locaties voor het verwerken en opslaan van de grondstoffen. Daarnaast heeft het een eigen laboratorium en voorziet het in het mengen van grondstoffen en halffabricaten.

Jonker & Schut en Extreme Networks

Voor een organisatie als Jonker & Schut is het kleinschalig kunnen testen van Extreme Networks een ideale uitkomst. De organisatie heeft zo kennis kunnen maken met de mogelijkheden. Eén van de grote voordelen van Extreme Networks is dat het vaak de mogelijkheid biedt om eerst, in sommige situaties gratis, te testen met een Extreme Networks access point. 

Een complete uitrol is nu een stap dichterbij én kan gerealiseerd worden binnen de al bestaande testomgeving. 

Jonker & Schut en Lagarde Groep

Een schoolvoorbeeld van een duurzame relatie

De relatie tussen Jonker & Schut is een schoolvoorbeeld van duurzame relaties. Al langere tijd mag Lagarde Groep als dienstverlener werken voor de groeiende organisatie uit Barneveld. Jonker & Schut maakt optimaal gebruik van de brede dienstverlening van Lagarde Groep. Van branddetectie en het onderhoud van deze systemen tot de netwerkinrichting.

Single point of contact

Een ‘single point of contact’ is wat organisaties als Jonker & Schut zoeken in een dienstverlener. Door meerdere diensten en oplossingen op elkaar af te stemmen wordt maximaal rendement behaald en worden faalkosten voorkomen.

Strategie

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contact formulier en ontvang een offerte op maat.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service