Realisatie van uw WiFi-oplossingen

Voor alle situaties en omgevingen
Vrijblijvend advies

Projecten gerealiseerd

Klantwaardering

Jaar ervaring

U zult zich verbazen over de mogelijkheden die er komen kijken bij het inrichten van uw WiFi-netwerk. Iedere omgeving, locatie, maar ook wens van de klant vraagt om een andere aanpak. Op deze pagina informeren we u over diverse onderwerpen. Bijvoorbeeld over Extreme Networks en Lagarde Groep zelf, onze werkwijze, maar ook over verschillende informatiebronnen m.b.t. WiFi (zoals workshops en downloads).

Oplossingen per branche

Voor een professioneel WiFi-netwerk

Extreme Networks partner

Lagarde Groep is al jarenlang een gecertificeerd Extreme Networks partner. Dit betekent dat wij beschikken over kennis en ervaring.

WiFi trainingen

Trainingen dragen bij aan het effectief inzetten van alle beheermogelijkheden in een Extreme Networks WiFi-netwerk. Ervaar zelf het gemak van goed getrainde gebruikers.

Media

Bekijk de datasheets, referenties en video’s m.b.t. Extreme Networks WiFi van Lagarde Groep.

Over Lagarde Groep

Met ons complete portfolio van (IP) diensten is Lagarde Groep één van de meest complete IP Service Integrators van Nederland.

Webinars

De mogelijkheden van Extreme Networks WiFi onderzoeken van achter uw bureau? Het is mogelijk! Iedere maand organiseert Extreme Networks enkele webinars m.b.t. draadloze netwerken.

Werkomgevingen

Iedere omgeving vraagt om een andere aanpak qua inrichting van het WiFi-netwerk. Wij maken graag een maatwerkoplossing voor u.

Werkwijze

In 6 stappen realiseren wij een professioneel WiFi-netwerk voor uw organisatie. Uiteraard allemaal in overleg met u.

WiFi demonstratie

Hoe beter te ondervinden wat de mogelijkheden zijn door het zelf te ervaren? We geven u graag een demonstratie van de mogelijkheden van een Extreme Networks WiFi-netwerk.

WiFi offerte

Benieuwd naar de kosten van een WiFi-netwerk voor uw organisatie? Met een WiFi offerte van Lagarde Groep heeft u een compleet beeld van de kosten, mogelijkheden, benodigd aantal access points en aandachtspunten van uw toekomstige WiFi-netwerk.

WiFi Site Survey

Een WiFi Site Survey is een meting waarmee u inzicht krijgt in de bereikbaarheid en mogelijke storende signalen in en rondom uw pand. Een eerste en belangrijke stap voor het verder inrichten van uw WiFi-netwerk.

WiFi workshop

Overweegt u om dit jaar een WiFi-project te gaan uitvoeren binnen uw organisatie? Wij organiseren een workshop voor IT-professionals die meer willen weten over draadloze netwerken in hun organisatie.

Retail

Aerohive Networks heeft een geschikte WiFi-oplossing voor uw retailorganisatie én kent integraties met specifieke externe applicaties die een WiFi-netwerk ook voor uw organisatie interessant maken.

Lees meer over WiFi in retail

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contact formulier en ontvang een offerte op maat.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service