M
Benieuwd hoe u snel uw WiFi kunt verbeteren? Begin met een WiFi-projectering. Tijdelijk gratis bij Lagarde Groep.

Over Lagarde Groep

Meer dan een WiFi-leverancier
Vrijblijvend advies

Projecten gerealiseerd

Klantwaardering

Jaar ervaring

Met ons complete portfolio van (IP) diensten is Lagarde Groep één van de meest complete IP Service Integrators van Nederland. Lagarde Groep biedt kortweg drie pluspunten voor uw organisatie:

  • Een compleet portfolio
  • Proactieve service en dienstverlening
  • Hoog kennisniveau

Lagarde Groep werkt vanuit ruim 25 jaar ervaring, met 110 medewerkers. Door de jaren heen hebben wij meer dan 5000 succesvol gerealiseerde projecten opgeleverd. Lagarde Groep werkt onder andere voor het MKB, MKB+, (semi)overheidsinstellingen en zorginstellingen. Wij onderscheiden ons door commitment, flexibiliteit, snelheid en aandacht. Daarnaast bent u met Lagarde Groep verzekerd van innovatieve oplossingen door een onafhankelijke selectie van de meest gerenommeerde oplossingen. Met de overname en integratie van Pellegrom Telecom in 2013 bieden wij landelijke dekking.

IT

Alles voor optimale samenwerking online te huur. ICT-beheer en support: alles rond systemen, werkplekken en netwerken.

Communicatie

Bereikbaar zijn, kunnen bellen en gebeld kunnen worden. Dat zijn de primaire functionaliteiten van vaste telefonie

Beveiliging

Beveiliging is een waardevol domein waarmee u, uw medewerkers, bezoekers en bezittingen beschermd worden tegen externe gevaren.
Kijk voor meer informatie en aanvullende diensten op onderstaande websites van Lagarde Groep:

Lagarde.nl – algemene website van Lagarde

Allesineenvoormkb.nl – over KPN ÉÉN en aanvullende diensten

Mitelvoip.nl – over (hosted) telefonie

Toegangsysteem.nl – over toegangscontrole

Lagarde Groep: Leverancier, installateur en adviseur door heel Nederland

Limburg of Groningen? Lagarde Groep biedt vanuit drie centraal gelegen locaties landelijke dekking. Honderden grote en kleine organisaties door heel Nederland gebruiken de oplossingen van Lagarde Groep.

Landelijke WiFi dekking

WiFi-leverancier of totaalleverancier

Lagarde Groep maakt het verschil

Wat onderscheidt Lagarde Groep van andere WiFi-leveranciers? Om te beginnen zijn de meeste partijen die WiFi-netwerken realiseren vaak bedrijven met een smal portfolio. Meer concreet: ze focussen op het realiseren van WiFi-netwerken aangevuld met een gedeelte netwerkinrichting. Lagarde Groep heeft meerdere disciplines in haar portfolio en werkt met meerdere experts op deze disciplines. Wij zien dan ook dat verschillende werelden naar elkaar toe groeien. Netwerken, telefonie en ICT zijn niet meer los van elkaar te denken, neem als voorbeeld Voice over WiFi. Maar ook beveiligingsoplossingen vinden vaak een weg over het IT-netwerk en gaan gebruik maken van uw WiFi-netwerk.

In de toekomst kunt u daardoor bij Lagarde Groep blijven aankloppen voor advies over de inrichting van uw WiFi-netwerk en/of verdere netwerkinrichting en andere oplossingen zoals telefonie of toegangscontrole. Wij bieden één aanspreekpunt voor een complete dienstverlening!

Profiteer van de kracht van Extreme Networks én Aerohive.
Extreme Networks heeft in 2019 Aerohive overgenomen. Deze overname heeft het portfolio van Extreme enorm uitgebreid op het gebied van:

  • cloudbeheer;
  • netwerksecurity;
  • endto-end netwerkoplossingen.

Klanten en partners profiteren van deze gebundelde kracht in de vorm van meer mogelijkheden op het gebied van software, hardware en service.

Op zoek naar een optimaal presterend (WiFi-)netwerk voor uw organisatie? De producten van Extreme Networks gecombineerd met de service van Lagarde Groep bieden uitkomst. Laat u vrijblijvend informeren!

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contact formulier en ontvang een offerte op maat.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren