M
Benieuwd hoe u snel uw WiFi kunt verbeteren? Begin met een WiFi-projectering. Tijdelijk gratis bij Lagarde Groep.

Zakelijk WiFi

Altijd en overal een goede verbinding
Meer informatie

Projecten gerealiseerd

Klantwaardering

Jaar ervaring

Professioneel zakelijk WiFi is een vereiste voor een productieve werkomgeving. Gaat u bij uzelf eens na: Hoeveel verschillende devices gebruiken uw medewerkers/collega’s bij het uitvoeren van hun werk? Waarschijnlijk meer dan u in eerste instantie zou verwachten!

Met de WiFi-oplossing van Extreme Networks beschikt u over een professioneel WiFi-netwerk en is de continuïteit van uw organisatie gewaarborgd. Ook eventuele gasten profiteren van een goede veilige netwerkverbinding. Wat zijn de beste zakelijke WiFi oplossingen voor uw organisatie?

Zakelijke WiFi oplossing – 3 aspecten

De inrichting van het netwerk verschilt per organisatie. Voor het inrichten van een professioneel zakelijk wifi-netwerk kijken we naar 3 aspecten.

Gebruikers

Een belangrijk aspect is het aantal gebruikers én het aantal devices. Een netwerk waar bijvoorbeeld 50 medewerkers gebruik van maken richten we anders in dan een netwerk waar 2.000 medewerkers op actief zijn.

j

Toepassing

Ook het netwerkgebruik verschilt per organisatie. Gaat er enorm veel data over de lijnen? Hoe zit het met flexwerken? WiFi voor uw gasten? Wij informeren u graag over uw zakelijke WiFi oplossingen.

Locatie

 Tijdens onze WiFi-meting kijken we naar de locatie van uw organisatie. Ieder pand vraagt om een andere inrichting wanneer het gaat om optimale WiFi-dekking.

Professioneel WiFi-netwerk

Welke organisatie wil er niet beschikken over een betrouwbaar, snel en veilig netwerk? Een verouderd netwerk is vaak instabiel, moeilijk te beheren en heeft daardoor negatieve invloed op de productiviteit. Terwijl een professioneel ingericht zakelijk WiFi-netwerk juist bijdraagt aan een productieve werkomgeving. Onderstaand vindt u de voordelen van goed ingericht zakelijk WiFi-netwerk:

  • Hoge capaciteit
  • Eenvoudig schaalbaar
  • Gebruiksvriendelijke en centrale beheeromgeving
  • Uitgebreide functionaliteit
  • Uitgebreide analysemogelijkheden
  • Betrouwbaar en stabiel

Zakelijk LAN netwerk

LAN – WLAN – WAN – SD-WAN

Beschikt u over één locatie? Dan voldoet een goede inrichting van uw zakelijk LAN netwerk (Local-Aera Network). Heeft u meerdere locaties door Nederland, of zelfs over de wereld, dan verbinden we de LAN’s wat resulteert in een professioneel ingerichte WAN (Wide-Area Network), of SD-WAN (Software Defined Wide Area Network).

Tegenwoordig spreekt men ook van een WLAN (Wireless Local-Aera Network). Hetzelfde als een LAN, alleen dan geheel draadloos. Kort gezegd. een professioneel WiFi-netwerk bij u op locatie.

Of het nu gaat om zakelijk internet op één of meerdere locaties (LAN, WLAN of WAN), wij zijn u graag van dienst.

Landelijke WiFi dekking

Zakelijk WiFi-netwerk aanleggen

Wilt u een nieuw zakelijk WiFi-netwerk aanleggen? Dan doorlopen we samen met u 6 stappen. Met als eindresultaat een professioneel WiFi-netwerk!

Eerste gesprek

Zo krijgen we een goed beeld van uw wensen.
U
Projectering
Op basis van plattegronden bepalen we hoe we uw zakelijk WiFi-netwerk aanleggen.
h
Offerte
U ontvangt een offerte.
WiFi-ontwerp
We maken een WiFi-ontwerp op basis van een netwerk-configuratie
f
WiFi site survey
Een meting zodat we voor optimale dekking kunnen zorgen.
Realisatie en beheer
Uw netwerk wordt opgeleverd. U bepaalt zelf het beheer.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contact formulier en ontvang een offerte op maat.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren