WiFi security

Een beveiligd draadloos WiFi-netwerk
Vrijblijvend advies

Projecten gerealiseerd

Klantwaardering

Jaar ervaring

WiFi is een geweldige manier om verbonden te blijven, maar vaak kan het een gemakkelijke toegangspoort zijn voor cybercriminelen. Het nieuws staat vol met cyberaanvallen op bedrijven, en alle schade die dit veroorzaakt. 

Gelukkig zijn er oplossingen om het WiFi-netwerk van je bedrijf te beschermen en de verbinding van je medewerkers én bezoekers veilig te houden:

 • Firewall
 • WPA2
 • Netwerksegmentatie
 • Management – Network Access Control

Firewall

De firewall is de sleutel tot een kantoor vol computers en andere netwerkapparatuur. Zonder een solide firewall weet je nooit wat er kan gebeuren: hackers kunnen binnendringen; SPAM blijft binnenkomen; virussen kunnen een ravage aanrichten in je gegevens – noem maar op!

De enige manier waarop u zich tegen deze bedreigingen van buitenaf (en meer) kunt beschermen, is door een professioneel ingerichte firewall. Daarnaast kan de firewall nog meer:

 • Managen van bandbreedte per gebruiker
 • Websites blokkeren en het gebruik van internet reguleren
 • Virusscanner aansturen
 • Monitoren
 • Inzicht geven in gedrag van gebruikers
Firewall
WPA2

WPA2

WPA staat voor Wi-Fi Protected Access en omvat de volledige veiligheidseisen in overeenstemming met de veiligheidsnormen van IEEE 802.11i. Het is een encryptie die kwaadwillenden dienen te kraken om uw netwerk binnen te dringen.

Als opvolger van WPA werd WPA 2 ontwikkeld, met een nog krachtigere encryptie. 

  Netwerksegmentatie

   

  Netwerksegmentatie is een manier om virtuele netwerken te organiseren binnen een bestaand fysiek netwerk. Netwerken kunnen worden opgesplitst in verschillende segmenten met behulp van VLAN’s en subnetten, die vervolgens met elkaar communiceren via geavanceerde switching systemen of firewalls, indien nodig.

  Wordt een bepaald deel van het netwerk getroffen of besmet? Dan zal dit zich niet verder binnen het netwerk verspreiden.

  WiFi security

  Network Access Control

  Hoe beheert u de toegang tot uw netwerk met het groeiende aantal devices?

  Vooral met de groei van IoT en BYOD is er steeds meer vraag naar goede beveiliging en toegangsbeheer van netwerken. En eenmaal op het netwerk zorgen al deze devices voor de nodige risico’s. Denk aan malware en slecht beveiligde applicaties van derden.

  Met Network Access Control beschikt u over een complete toolset waarmee u uw WiFi-netwerk optimaal beveiligd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij demonstreren dit graag aan u.

   Merken

   Lagarde Groep heeft verschillende partnerships zodat wij u altijd de beste WiFi-oplossingen kunnen bieden!

   Vrijblijvend advies

   Vul onderstaand contact formulier en ontvang een offerte op maat.

   • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
   • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
   w

   Gratis adviesgesprek
   We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

   ❯❯ Inventarisatie
   ❯❯ Offerte
   ❯❯ Implementatie
   ❯❯ Service