WiFi as a Service

Goede verbinding voor vast bedrag per maand
Meer informatie

Projecten gerealiseerd

Klantwaardering

Jaar ervaring

Ervaar de kracht van WiFi as a Service

WiFi as a Service, ookwel bekend als WaaS, betekent dat u tegen een vast bedrag per maand op de door u gewenste locatie(s) een optimale WiFi-verbinding heeft. Steeds meer organisaties stappen over op een zogenaamde WaaS-oplossing zodat ze geen omkijken meer hebben naar het beheer en eenvoudig kunnen op- en afschalen.

WiFi meting

Besteedt u uw WiFi-netwerk uit? Of laat u het over aan de specialisten binnen uw organisatie? Eén ding is zeker, een WiFi meting mag niet ontbreken. Aan de hand van een WiFi meting wordt bepaald waar de access points geplaatst en het WiFi-netwerk ingericht dienen te worden voor een optimale verbinding. Ook security mag hierbij niet ontbreken!

Landelijke WiFi dekking

WiFi as a Service Prijs

Benieuwd naar de mogelijkheden van WiFi as a Service? Wij informeren u graag hierover. Op basis van locatie, grootte, gebruikers, beheer e.d. maken wij een voorstel voor u op maat. Wij werken hiermee met een zogenaamde SLA. Hierin leggen we afspraken vast omtrent beheer, support en het maandbedrag. Wat ons betreft op naar een succesvolle samenwerking!

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contact formulier en ontvang een offerte op maat.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren