M
Benieuwd hoe u snel uw WiFi kunt verbeteren? Begin met een WiFi-projectering. Tijdelijk gratis bij Lagarde Groep.

Private Client Groups

WiFi-beheer op Microniveau
Vrijblijvend advies

Projecten gerealiseerd

Klantwaardering

Jaar ervaring

Private client groups is een unieke oplossing die alleen wordt geleverd door Extreme Networks. Private client groups is een oplossing op microniveau. U bepaalt per ruimte/gebied de toegang en rechten tot uw WiFi-netwerk.

Bent u benieuwd naar de werking en mogelijkheden van deze oplossing? Kijk dan bijgevoegde video en/of lees verder. Benieuwd naar wat private client groups voor uw organisatie kan betekenen? Wij informeren u graag!

WiFi Microsegmentatie

Anchor Acces Points Bij private client groups wordt er gewerkt met zogenaamde ‘anchor access points’. Ieder anchor acces point wordt voorzien van bepaalde rechten. Devices die toegang vragen tot het netwerk worden aan een anchor access point gekoppeld. De devices zijn gebonden aan de rechten van het gekoppelde anchor access point. Het voordeel is dat dit geen consequenties heeft voor de WiFi-verbinding. Alle access points binnen een netwerk werken samen middels ‘tunnels’ om een constante WiFi-verbinding te realiseren. Voorbeeld Binnen een bedrijf is per ‘ruimte’ een private client group ingericht. Medewerkers in een bepaalde kantoorruimte hebben via de WiFi-verbinding van hun anchor access point toegang tot het netwerk. In het beheer is ingesteld dat zij ook toegang hebben tot de printer en scanner in hun kantoorruimte. Door het hele pand beschikken zij wél over een WiFi-verbinding, middels de tunnels tussen de verschillende access points. Echter hebben zij geen toegang tot printers en scanners in andere ruimtes. Zie ook de afbeelding voor een toelichting.

WiFi-netwerk per ruimte

Voor verschillende organisaties

Ziekenhuizen
Richt per ruimte (balie, ruimten op de polikliniek, etc.) een apart WiFi-netwerk in.

Scholen Per lokaal of andere ruimte kunt u een private network inrichten.
Hotels Per kamer richt u een WiFi-netwerk in waarop gasten kunnen inloggen.
Grote organisaties Iedere afdeling beschikt over een eigen netwerk met eigen rechten en devices.
Verzorgingstehuizen Richt per kamer een private network in. U kunt zo bijvoorbeeld vanuit het centrale restaurant printen op een persoonlijke printer.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contact formulier en ontvang een offerte op maat.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren