Mesh Netwerkredundantie

Uitval van een access point, en toch door kunnen werken!
Vrijblijvend advies

Projecten gerealiseerd

Klantwaardering

Jaar ervaring

Omdat de intelligentie en routering van data vanuit de access point verwerkt wordt, is de werking van een Extreme Networks WiFi-netwerk niet afhankelijk van controllers of de managementsoftware.

Extreme Networks heeft haar access points voorzien van MESH-technologie. Hierdoor ontstaat een MESH netwerk wat zelf herstellend is bij uitval van een access point.

Azora
Zorgen voor elkaar in de Achterhoek Azora werkt met een draadloos netwerk van Extreme networks en maakt volop gebruik van Lagarde Groep’s brede dienstverlening.
Brandweer Flevoland
Brandveiligheid voor de hele regio Lagarde Groep heeft voor Brandweer Flevoland alle kazernes voorzien van WiFi vanuit één Extreme networks WiFi-netwerk.
Jonker & Schut
Internationaal in voedingsmiddelen Jonker & Schut en Lagarde Groep, hét voorbeeld hoe je samen verder komt met een duurzame relatie.

Uw voordelen

Geen single point of failure
Een single point of failure, ook wel SPOF is een deel van een systeem dat wanneer het stopt, ervoor zorgt dat het gehele systeem stopt. Hier heeft u bij WiFi Mesh geen last van.

Z
Automatisch routeren Verkeer routeert automatisch langs netwerkstoringen. Dit voorkomt onnodige handmatige werkzaamheden.
Bedrijfsapplicaties blijven altijd werken Nog een extra zekerheid: Met een WiFi Mesh netwerk blijven applicaties van uw bedrijf altijd beschikbaar.
Z
Blijven functioneren De acces points kunnen blijven functioneren zonder connectie met de Hivemanager.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contact formulier en ontvang een offerte op maat.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service