Hivemanager

Voor uitgebreide management- en beheermogelijkheden

Hivemanager beheertool

Binnen een Extreme Network WiFi-netwerk beheert u het netwerk met de Hivemanager. Zoals bij alles heeft Extreme Networks ervoor gezorgd dat niets de stabiliteit of continuïteit van het WiFi-signaal in gevaar mag brengen. Zo ook niet de Hivemanager. De intelligentie zit in de AP’s en verwerking van gegevens vindt plaats in de buitenste schil van het netwerk. Hierdoor functioneren de AP’s ook zonder connectie met de Hivemanager.

Hivemanager Next Generation

Hivemanager NG is de nieuwe generatie cloud management netwerk oplossing van Extreme Networks. Met geavanceerde functies betekent dit een nieuwe standaard voor eenvoud en flexibiliteit in unified networking door stroomlijnde configuratiewerkstromen, real-time client en event monitoring, vereenvoudigde probleemoplossing, veelzijdige RF planner tools en API integraties. Hivemanager NG is het Extreme Networks Platform dat geschikt is voor de toekomst.
Centraal management

Mogelijkheden van de Hivemanager

Hoewel de access points ook functioneren zonder connectie met de Hivemanager (de intelligentie zit in de access points), speelt de Hivemanager een cruciale rol in uw WiFi-netwerk:

Hivemanager cloud en on-premise

De Hivemanager NG is een oplossing in de cloud. In 2015 introduceerde Extreme Networks ook de on-premise versie onder de naam Hivemanager NG Virtual Appliance.

Organisaties kunnen met deze on-premise variant, net als in de cloud, hun netwerk eenvoudig configureren en beheren.

Is de cloudversie meer geschikt voor uw organisatie? Of is de Hivemanager on-premise een betere oplossing? Wij adviseren u graag.

Wifi-netwerk-in-de-stad

Functies Extreme Hivemanager

Beheer eenvoudig uw WiFi-netwerk

Dashboard

De Hivemanager NG beschikt over een uitgebreid dashboard. Krijg inzicht in key metrics, applicatie- en dataverbruik en de activiteiten van de gebruikers.

Stand alone

De Hivemanager NG staat op zichzelf. Dit houdt in dat u geen hinder heeft van eventuele storingen binnen het netwerk.

Controle

Op ieder gewenst moment ziet u welke toestellen én browsers er actief zijn in uw netwerk. U kunt hier direct actie op ondernemen.

Guestmanagement

Gasten op uw netwerk? Nog nooit was guestmanagement zo eenvoudig te beheren. Stel eenvoudig in wie wanneer toegang heeft tot het netwerk.

Beheer

Zoals eerder genoemd beheert u eenvoudig uw netwerk. Stel de ‘rechten’ binnen uw netwerk in zoals u dat wilt.

Support

Loopt u onverhoopt toch tegen problemen aan? Dan kunt u altijd terecht bij de help-desk.

Machine Learning & AI

Machine learning en Artificial Intelligence zijn onderdeel van de nieuwe hivemanager. Dit betekent dat uw IT-afdeling nog sneller en nauwkeuriger trends en problemen binnen uw netwerk signaleert. Sterker nog, dankzij de zogenaamde Client 360 en Network 360 functionaliteit, worden automatisch risico’s in kaart gebracht en waar mogelijk opgelost. Daarnaast zorgen machine learning en AI voor enorm veel data. En deze data wordt automatisch omgezet naar bruikbare dashboards. Benieuwd hoe uw netwerk scoort ten opzichte van uw branche? Of soortgelijke organisaties? Het kan dankzij de comparative analytics functie. Hierboven zijn slechts enkele mogelijkheden van Machine learning en AI in combinatie met uw WiFi-netwerk beschreven. Benieuwd naar wat dit voor uw organisatie kan betekenen? Wij informeren u graag vrijblijvend.
Artificial intelligence
Nieuwe WiFi oplossing?

Bent u op zoek naar een nieuwe WiFi-oplossing?
Hoe kunnen wij u helpen?

1.000+ klanten gingen u voor

Vrijblijvend advies

Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvende offerte

Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie

Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.