WiFi Gastnetwerk

Voor iedere bezoeker snel en veilig WiFi
Vrijblijvend advies

Projecten gerealiseerd

Klantwaardering

Jaar ervaring

Een gastennetwerk mag in veel situaties niet ontbreken. In veel gevallen is het bieden van een veilige toegang zelfs dé aanleiding om te kiezen voor een professioneel WiFi-netwerk. En hoe zit dat bij uw organisatie? Hoe zorgt u ervoor dat u uw gasten voorziet van snel en veilig WiFi?

Een mogelijkheid om gasten te voorzien van een veilige WiFi-verbinding is met een pre Shared Key. Het delen van een toegangscode kan op twee verschillende manieren uitgevoerd worden. Met een Private Pre Shared Key (individuele toegangscodes) of met een Pre Shared key (toegangscodes voor meerdere gebruikers).

Wat is een pre shared key?

De letterlijke vertaling maakt al veel duidelijk: Een vooraf gedeelde sleutel. Met een pre shared key geeft een beheerder van een netwerk een sleutel(code) aan een persoon waarmee diegene toegang krijgt tot het netwerk. Het voordeel is dat rechten eenvoudig te beheren zijn en het een zeer gebruiksvriendelijke manier is van toegang verlenen tot het netwerk.
Soms wordt een pre shared key ook wel een shared secret genoemd.

Voordelen Pre Shared Keys

Mensen toegang geven tot uw WiFi-netwerk? Dit kan perfect met zogenaamde pre shared keys. Het levert u de volgende voordelen op:

  • Gecontroleerde toegang geven tot uw WiFi-netwerk
  • Gebruikersmogelijkheden bepalen op basis van sub-netwerken
  • Inzicht in gebruikers en gedrag op uw WiFi-netwerk

Bepaal zelf of u een code per bezoeker wilt delen, of dat een groep gebruikers één code kan gebruiken. Mist u de grip op de toegang tot uw WiFi-netwerk? Wilt u zelf bepalen wie wel of niet toegang krijgen?

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contact formulier en ontvang een offerte op maat.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service