Extreme connect & select

Een flexibel en professioneel WiFi-platform
Vrijblijvend advies

Projecten gerealiseerd

Klantwaardering

Jaar ervaring

Met een Extreme netwerk heeft u de oplossing om de productiviteit van uw onderneming te verbeteren. Over het algemeen wordt met een Extreme netwerk de complexiteit van uw huidige netwerk sterk vereenvoudigd en worden de beheerskosten lager. Met Extreme connect, select en insight biedt Extreme een flexibel platform.
De oplossing bestaat uit:

 • Connect: schaalbaar basisplatform met monitoring
 • Select: cloudplatform met dashboard en uitgebreide functionaliteiten
 • Insight: open WiFi API platform

Extreme Connect & Select

Extreme Connect

 • Scherpe prijs;
 • Basis WiFi functionaliteit;
 • Pre Shared Key;
 • Radius koppeling mogelijk;
 • Monitoring;
 • Captive web portal;
 • Enterprise WiFi met cooperative control;

Extreme Select

 • Alles van Connect +
 • Unieke Private Pre Shared Key beveiliging;
 • Uitgebreide firewall;
 • Zelfregistratie mogelijk voor gastennetwerk;
 • Bandbreedtemanagment;
 • Applicatie zichtbaarheid en beheer;
 • Uitgebreide troubleshooting;

Extreme Networks Select uitgediept

Het basisprincipe achter de beveiliging van een draadloos netwerk door middel van een wachtwoord is bekend. Thuis en klein-zakelijk wordt vaak gebruik gemaakt van één wachtwoord voor een Wi-Fi netwerk (SSID). Wanneer om een bepaalde reden het wachtwoord gewijzigd moet worden, is de impact klein. In een grote organisatie zal zo’n wijziging bij gebruik van één wachtwoord voor een SSID grote consequenties hebben.

Bij grote organisaties is de beste oplossing 802.1X met Radius authenticatie voor elke gebruiker. Deze beveiliging blijft het beste en is goed te beheren. Toch kunnen er situaties zijn dat er geen Radius authenticatie voor handen, mogelijk of wenselijk is.

Zo is er bepaalde apparatuur die geen Radius authenticatie ondersteund, bijvoorbeeld bepaalde tv’s of game consoles. Of er is de wens om de radius server niet te gebruiken voor de Wi-Fi beveiliging.

Landelijke dekking WiFi en meer

Lagarde Groep: leverancier, installateur en adviseur door heel Nederland

Limburg of Groningen? Lagarde Groep biedt vanuit centraal gelegen locaties landelijke dekking. Honderden grote en kleine organisaties door heel Nederland gebruiken de Extreme networks WiFi oplossingen van Lagarde Groep.

Landelijke WiFi dekking

De oplossing voor gastennetwerken

Extreme Networks heeft voor deze situaties een unieke oplossing ontwikkeld: de Private Preshared Key (PPSK). Hiermee krijgt elke gebruiker een eigen uniek wachtwoord op één SSID. Hiermee kunnen er duizenden gebruikers aanmelden op één SSID en krijgt u vele mogelijkheden.
Elke PPSK-gebruiker behoort tot een groep en elke groep zit gekoppeld aan een profiel. Dit betekend dat elke PPSK-gebruiker gekoppeld kan worden aan een verschillend VLAN met verschillende firewall, QoS, schedule en VPN-instellingen.

Daarnaast geeft PPSK binnen een organisatie voordelen ten opzichte van PSK, wanneer een medewerkers de organisatie verlaat hoeft alleen zijn account te worden verwijderd, in plaats dat het Wi-Fi wachtwoord voor een groep medewerkers moet worden aangepast.

BYOD en gasten management

Ook het koppelen van persoonlijke apparaten (Bring Your Own Device) en het regelen van gastentoegang kan eenvoudig geconfigureerd worden in de HiveManager. Via een captive webportal is zelf-registratie voor gasten of medewerkers mogelijk. Extreme Networks biedt een professionele managementoplossing aan voor gasten toegang op het WLAN netwerk. Met Extreme Networks gasten toegang kan op verschillende manieren verbinding worden gemaakt met het WLAN netwerk.

Kiosk applicatie

Zelf registratie voor gasten via een kiosk applicatie die door middel van een iPad aangeboden wordt. Ideaal voor gebruik in lobby’s.

Captive webportal

Gemakkelijk zelf aanmelden voor gasten door middel van zelfregistratie via een web portal. Er zijn 5 aanmeldmogelijkheden, van een open gasten netwerk tot zelf registratie met accordering door een medewerker.

Receptie applicatie

Uitgebreide software voor het aanmaken van WLAN accounts voor bijvoorbeeld uw gasten. Ook de mogelijkheid om groepen aan te melden.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contact formulier en ontvang een offerte op maat.

 • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren