Een beveiligd draadloos WiFi-netwerk

WiFi security

Waar draadloze netwerken niet meer weg te denken zijn, is WiFi-security van cruciaal belang. Het beveiligen van uw WiFi-netwerk voorkomt dat onbevoegde gebruikers toegang krijgen tot uw netwerk, gegevens en apparaten.

Een veilig WiFi-netwerk?

WiFi is een geweldige manier om verbonden te blijven, maar vaak kan het een gemakkelijke toegangspoort zijn voor cybercriminelen. Het nieuws staat vol met cyberaanvallen op bedrijven, en alle schade die dit veroorzaakt.

Gelukkig zijn er oplossingen om het WiFi-netwerk van je bedrijf te beschermen en de verbinding van je medewerkers én bezoekers veilig te houden:

Veilig WiFi netwerk

Gecertificeerde WiFi expert met unieke oplossingen voor iedere situatie

WiFiPlan is door iedere partner gecertificeerd, wat betekent dat onze medewerkers trainingen hebben gevolgd en u optimaal kunnen helpen bij de verschillende oplossingen. Voor u betekent dit een betrouwbare oplossing en support op maat!

Cisco partner
Extreme Diamond Partner
Aruba logo png
Firewall

Firewall

De firewall is de sleutel tot een kantoor vol computers en andere netwerkapparatuur. Zonder een solide firewall weet je nooit wat er kan gebeuren: hackers kunnen binnendringen; SPAM blijft binnenkomen; virussen kunnen een ravage aanrichten in je gegevens – noem maar op!

De enige manier waarop u zich tegen deze bedreigingen van buitenaf (en meer) kunt beschermen, is door een professioneel ingerichte firewall. Daarnaast kan de firewall nog meer:

WPA2

WPA staat voor Wi-Fi Protected Access en omvat de volledige veiligheidseisen in overeenstemming met de veiligheidsnormen van IEEE 802.11i. Het is een encryptie die kwaadwillenden dienen te kraken om uw netwerk binnen te dringen.

Als opvolger van WPA werd WPA 2 ontwikkeld, met een nog krachtigere encryptie.

Wi-Fi Protected Access
Netwerksegmentatie

Netwerksegmentatie

Netwerksegmentatie is een manier om virtuele netwerken te organiseren binnen een bestaand fysiek netwerk. Netwerken kunnen worden opgesplitst in verschillende segmenten met behulp van VLAN’s en subnetten, die vervolgens met elkaar communiceren via geavanceerde switching systemen of firewalls, indien nodig.

Wordt een bepaald deel van het netwerk getroffen of besmet? Dan zal dit zich niet verder binnen het netwerk verspreiden.

Network Access Control

Hoe beheert u de toegang tot uw netwerk met het groeiende aantal devices?

Vooral met de groei van IoT en BYOD is er steeds meer vraag naar goede beveiliging en toegangsbeheer van netwerken. En eenmaal op het netwerk zorgen al deze devices voor de nodige risico’s. Denk aan malware en slecht beveiligde applicaties van derden.

Met Network Access Control beschikt u over een complete toolset waarmee u uw WiFi-netwerk optimaal beveiligd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij demonstreren dit graag aan u.

Network Access Control
Nieuwe WiFi oplossing?

Bent u op zoek naar een nieuwe WiFi-oplossing?
Hoe kunnen wij u helpen?

1.000+ klanten gingen u voor

Vrijblijvend advies

Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie

Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvende offerte

Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.