Routers

Bekijk het aanbod
Ontvang offerte

Routers voor uw WiFi-netwerk

Professionele WiFi-oplossing Met de routers van Extreme Networks bent u verzekerd van een gebruiksvriendelijke en effectieve oplossing. Routers worden eenvoudig geconfigureerd. Ook kunt u bij ons terecht voor Extreme Networks Access Points.
Aerohive AP121

XR200

De XR200 maakt deel uit van de geavanceerde SD-WAN-oplossing van Extreme Networks, waarmee gedistribueerde organisaties een HQ-achtige ervaring kunnen bieden voor externe vestigingen en telewerkers.

Door krachtige hardware te combineren met de uitbreidbaarheid van HiveOS, kunnen organisaties profiteren van end-to-end Quality of Service en prestatie-optimalisatie. Met functies zoals realtime dynamische padselectie, kan verkeer in realtime worden doorgegeven over meerdere uplinks (inclusief LTE), op basis van verbindingsprestaties en beschikbaarheid.

De SD-WAN routers van Extreme Networks ondersteunen een aantal bedrijfsbeveiligingsmechanismen, waaronder Layer 3 IPsec VPN (in combinatie met een VPN-gatewaytunnelterminator), een geïntegreerde firewall. 802.1X, MAC en Captive Web Portal-verificatie kunnen ook worden gebruikt voor apparaten die rechtstreeks verbinding maken via Ethernet.

XR600

De XR600 maakt deel uit van de geavanceerde SD WAN-oplossing van Extreme Networks , met een indrukwekkende VPN- en firewalldoorvoer en flexibele PoE functionaliteit. De XR600P kan fungeren als Layer 3 IPsec VPN-gateway en dient als eindpunt voor andere XR-routers.

Met behulp van de HiveManager, het toonaangevende cloud-managementplatform van Extreme Networks , implementeert u XR-routers eenvoudig en op schaal naast Extreme Networks bestaande Wi-Fi-architectuur.

Aerohive AP122

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contact formulier en ontvang een offerte op maat.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service