Access Point Atom AP30

Direct en overal WiFi, het is nu mogelijk!
Vrijblijvend advies

Projecten gerealiseerd

Klantwaardering

Jaar ervaring

De Extreme Networks Atom AP30 biedt de mogelijkheid om access points aan te vullen of vervangen. De mogelijkheden voor beheer vanuit de cloud en de beschikbaarheid van mesh-functionaliteit stelt de IT-afdeling in staat om hun toegangsnetwerken op elke locatie makkelijk zelf aan te passen. Handig met het oog op de voortdurende veranderende behoeften van de draadloze clients. De Atom AP30 is een form factor access point met alle functies en mogelijkheden van traditionele access points met netwerktoegang op basis van identiteit, een software-defined architechtuur en enterprise performance management.

Atom in beeld

Benieuwd naar wat de werking en mogelijkheden van de Extreme networks Atom? Bekijk de video voor meer informatie.

Connect
Discover
Provision
GO!

Oplossingen per branche

Voor een professioneel WiFi-netwerk
1
Dekking in ‘dode’ zones De Atom AP30 breidt de draadloze dekking direct uit naar ‘dode’ zones. Denk aan kantines, opslagruimtes of het einde van een lange gang.
f
Oplossing voor overbelasting Deze AP wordt gebruikt in aanvulling op overbelaste AP’s om extra draadloze dekking beschikbaar te stellen bij grote gebruikersaantallen. Denk aan vergaderruimtes, trainingsruimtes en aula’s.
Kostenefficiëntie voor mobiele kantoren De Atom AP30 is eenvoudig tijdelijk of permanent te installeren in mobiele kantoren, zoals bouwketens, hotels en cruiseschepen.
Directe en veilige uitbreiding van zakelijke connectiviteit Organisaties kunnen de draadloze connectiviteit met de Atom AP30 direct uitbreiden naar elke locatie waar een stopcontact beschikbaar is en een IP-adres kan worden opgehaald.
Inzet als IoT-hub De Atom AP30 kan snel elk IoT-apparaat met een netwerk verbinden. Dit is ook mogelijk in moeilijk bereikbare locaties. De AP kan als IoT-hub worden ingezet en elk draadloos en op Ethernet gebaseerd apparaat, inclusief IoT-sensoren, veilig verbinden.
Prestatieverbetering voor netwerken van derden De Atom AP30 is compatibel met draadloze netwerken van derden. De AP ondersteunt bij problemen met de draadloze dekking en capaciteit.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contact formulier en ontvang een offerte op maat.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service