M
Benieuwd hoe u snel uw WiFi kunt verbeteren? Begin met een WiFi-projectering. Tijdelijk gratis bij Lagarde Groep.

WiFi in de zorg

Veilige en snelle zorgverlening, met alle devices
Vrijblijvend advies

Projecten gerealiseerd

Klantwaardering

Jaar ervaring

De gezondheidszorg in Nederland is de laatste jaren sterk veranderd. De organisaties in de zorg zijn wijd verspreid en een groot aantal ervan hebben geen ICT manager. Tegelijkertijd moeten de meeste instellingen connectie hebben met de hoofdlocatie of met externe partijen om goed te kunnen functioneren. Het is belangrijk dat deze verbindingen betrouwbaar en veilig zijn, maar ook dat ze snel zijn. De zorgvraag neemt toe, budgetten nemen af, patiënten willen meer faciliteiten en de iPad neemt een belangrijkere plaats in op de werkvloer. Draadloos toegang tot externe en interne gegevens in een veilige omgeving is essentieel. Het mobiele karakter van de zorgverleners en het toenemende gebruik van video in de patiëntenzorg vereisen een betaalbaar en eenvoudig te beheren netwerk, waar WiFi een belangrijk onderdeel van is.

De structuur van Extreme Networks WiFi is centraal goed te beheren en biedt daarnaast de juiste mogelijkheden om het toenemende verkeer in goede banen te leiden. Daarnaast kunnen de zorginstellingen rekenen op de prestaties van de apparatuur om de patiëntenzorg te verbeteren. Door het inzetten van een Extreme Networks oplossing kunt u de netwerkonderdelen gemakkelijk en veilig beheren. Dit maakt Extreme Networks een betrouwbaar product voor WiFi in de zorg.

WiFi in de zorg: uitdagingen en oplossingen

Patiënten, zorgverleners en gasten. Globaal drie doelgroepen in uw organisatie als het gaat om het faciliteren van internettoegang en het managen van mobiele apparaten binnen én buiten de muren van uw zorginstelling. Issues als beveiliging, toegang en bescherming van gegevens zijn aan de orde van de dag.

Neem daarbij de uitdagende situatie van een multi-site omgeving wat veel zorginstellingen kenmerkt. Hoe gaat u als ICT-manager meerdere gebouwen en/of zorgwoningen voorzien van WiFi-dekking zonder de controle te verliezen? Diverse toepassingen van Extreme Networks maken een WiFi-netwerk van deze fabrikant uiterst geschikt voor de zorg.

WiFi zorgtoepassingen in beeld

Bij zorginstelling Azora is een WiFi-oplossing gerealiseerd. Bekijk de video voor een overzicht van de mogelijkheden die Aerohive en Lagarde bieden.

WiFi in de zorg

WiFplan maakt draadloos werken in de zorg betaalbaar, veilig, flexibel en compleet!
0

Eenvoudige uitbreidingsmogelijkheden

Extreme Networks Acces Points vinden hun weg via het internet naar de managementtool; de Hivemanager haalt vanuit het Access Point haar instellingen en netwerkconfiguraties automatisch op. Configureer en plaats de benodigde access points.

Z

Gecentraliseerd management

Veel zorginstellingen bestaan uit meerdere vestigingen en werken met één systeembeheerder. De Hivemanager maakt het mogelijk om meerdere omgevingen te managen vanuit één locatie door één persoon.
s

Zonder controllers

De controllerloze architectuur maakt een WiFi-netwerk niet alleen voordeliger in aanschaf. Ook zijn er hierdoor geen trechterknelpunten in het netwerk die gevoelig zouden zijn voor storing of vertraging.
~

Eenduidig prijsmodel

Geen additionele licentiekosten voor een controller bij uitbreiding van het netwerk of het in gebruik nemen van nieuwe toepassingen. Hierdoor is een Extreme Networks netwerk zeer geschikt voor een test op kleine schaal om vervolgens breder uit te rollen.

Gastennetwerk met welkomstpagina

Indien gewenst laat u patiënten of gasten instemmen met de gebruikersvoorwaarden die u zelf opstelt door middel van een welkomstpagina in het patiëntennetwerk of gastennetwerk.

Mesh-technologie

Zelf herstellend vermogen in het netwerk door connectiviteit op te bouwen rondom uitgevallen access points. Zo kunnen medewerkers door blijven werken terwijl op de achtergrond gewerkt wordt aan een oplossing.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contact formulier en ontvang een offerte op maat.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren