WiFi in de zorg

Veilige en snelle zorgverlening, met alle devices
Vrijblijvend advies

Projecten gerealiseerd

Klantwaardering

Jaar ervaring

Een goede internetverbinding is nergens zo belangrijk als in de zorg. De meeste instellingen moeten connectie hebben met de hoofdlocatie of met externe partijen om goed te kunnen functioneren. Het is belangrijk dat deze verbindingen betrouwbaar en veilig zijn, maar ook dat ze snel zijn. De zorgvraag neemt toe, budgetten nemen af, patiënten willen meer faciliteiten en de tablets zijn inmiddels niet meer weg te denken op de werkvloer. Draadloos toegang tot externe en interne gegevens in een veilige omgeving is essentieel. Het mobiele karakter van de zorgverleners en het toenemende gebruik van video in de patiëntenzorg vereisen een betaalbaar en eenvoudig te beheren netwerk, waar WiFi een belangrijk onderdeel van is.

WiFi zorgtoepassingen in beeld

Bij zorginstelling Azora is een WiFi-oplossing gerealiseerd. Bekijk de video voor een overzicht van de mogelijkheden Lagarde Groep biedt.

WiFi in de zorg

WiFplan maakt draadloos werken in de zorg betaalbaar, veilig, flexibel en compleet!
0

Eenvoudige uitbreidingsmogelijkheden

Acces Points vinden hun weg via het internet naar de managementtool; de beheertool haalt vanuit het Access Point haar instellingen en netwerkconfiguraties automatisch op. Daarom is het eenvoudig om uit te breiden met nieuwe access points.

Z

Gecentraliseerd management

Veel zorginstellingen bestaan uit meerdere vestigingen en werken met één systeembeheerder. De beheertool maakt het mogelijk om meerdere omgevingen te managen vanuit één locatie door één persoon.

s

Zonder controllers

De controllerloze architectuur maakt een WiFi-netwerk niet alleen voordeliger in aanschaf. Ook zijn er hierdoor geen trechterknelpunten in het netwerk die gevoelig zouden zijn voor storing of vertraging.
~

Eenduidig prijsmodel

Geen additionele licentiekosten voor een controller bij uitbreiding van het netwerk of het in gebruik nemen van nieuwe toepassingen. Hierdoor is een WiFi-oplossing zeer geschikt voor een test op kleine schaal om vervolgens breder uit te rollen.

Gastennetwerk met welkomstpagina

Indien gewenst laat u patiënten of gasten instemmen met de gebruikersvoorwaarden die u zelf opstelt door middel van een welkomstpagina in het patiëntennetwerk of gastennetwerk.

Mesh-technologie

Zelf herstellend vermogen in het netwerk door connectiviteit op te bouwen rondom uitgevallen access points. Zo kunnen medewerkers door blijven werken terwijl op de achtergrond gewerkt wordt aan een oplossing.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contact formulier en ontvang een offerte op maat.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service