M
Benieuwd hoe u snel uw WiFi kunt verbeteren? Begin met een WiFi-projectering. Tijdelijk gratis bij Lagarde Groep.

WiFi warehouse

Voor een draadloze oplossing
Vrijblijvend advies

Projecten gerealiseerd

Klantwaardering

Jaar ervaring

WiFi in uw magazijn

Professioneel draadloos netwerk
Voorraadgegevens, ontvangst en levering, veiligheid. Allemaal zaken die prioriteit hebben in een warehouse. Onze klanten profiteren van actueel inzicht, optimale beveiliging en een stabiele verbinding. Wanneer gaat u een optimalisatieslag maken?

Draadloze verbinding in uw warenhuis

Voorraadbeheer
Uw voorraadbeheer uw digitale administratie altijd geautomatiseerd up-to-date.

~

Beveiliging
Uw beveiliging valt of staat met een goede verbinding. Met een oplossing van Extreme Networks is zowel uw netwerk als uw warehouse professioneel beveiligd.

Automatisering Een goede verbinding biedt de mogelijkheid tot automatisering. Bijvoorbeeld door het automatiseren van processen of het inzetten van robots.
Z
Storingsvrij Draadloze communicatie zonder storing is een voorwaarde voor optimaal rendement in uw magazijn. Wij realiseren dit door optimale WiFi-dekking.
Azora
Zorgen voor elkaar in de Achterhoek Azora werkt met een draadloos netwerk van Extreme networks en maakt volop gebruik van Lagarde Groep’s brede dienstverlening.
Brandweer Flevoland
Brandveiligheid voor de hele regio Lagarde Groep heeft voor Brandweer Flevoland alle kazernes voorzien van WiFi vanuit één Extreme networks WiFi-netwerk.
Jonker & Schut
Internationaal in voedingsmiddelen Jonker & Schut en Lagarde Groep, hét voorbeeld hoe je samen verder komt met een duurzame relatie.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contact formulier en ontvang een offerte op maat.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren