M
Benieuwd hoe u snel uw WiFi kunt verbeteren? Begin met een WiFi-projectering. Tijdelijk gratis bij Lagarde Groep.

WiFi in de retail

Draadloos netwerk voor uw winkelbezoeker
Vrijblijvend advies

Projecten gerealiseerd

Klantwaardering

Jaar ervaring

De branche richt zich op het nieuwe winkelen. Beleving in de winkel of winkelcentrum staat voorop. Gemak, plezier, veiligheid en vooral toegang tot internet is de combinatie die het winkelende publiek zoekt.

De marges staan onder druk. Efficiency is verheven tot een kunst. De inzet van draadloze internettoegang in zowel de winkel als de goederenafhandeling achter de schermen begint hierin een cruciale rol te spelen. Effectiever werken levert concurrentievoordeel op. Een draadloos netwerk voor uw winkelbezoeker levert u veel meer op dan alleen een tevreden bezoeker.

Extreme Networks heeft een geschikte WiFi-oplossing voor uw retailorganisatie én kent integraties met specifieke externe applicaties die een WiFi-netwerk ook voor uw organisatie interessant maken.

Concurrentievoordeel

Effectiever werken levert concurrentievoordeel op. Een draadloos netwerk voor uw winkelbezoeker levert u veel meer op dan alleen een tevreden bezoeker.

Centraal management

Bestaat uw retailorganisatie uit meerdere vestigingen en ligt het beheer in handen van één systeembeheerder? De online Hivemanager maakt het mogelijk om meerdere omgevingen te managen vanuit één locatie door één persoon.

Extreme Networks oplossingen voor uw retail organisatie

Iedereen tevreden door de juiste oplossingen, de klant, de medewerkers én de ICT-manager!

Gastennetwerk met welkomstpagina
Indien gewenst laat u bezoekers instemmen met gebruikersvoorwaarden die u zelf opstelt door middel van een welkomstpagina in het klantennetwerk of gastennetwerk. Wat dacht u van reclameboodschappen op de welkomstpagina?

MESH redundantie
Extreme Networks heeft haar access points van MESH-technologie. Het netwerk is hierdoor zelf herstellend bij het uitvallen van een access point.

Hivemanager
U beheert uw WiFi-netwerk met de Hivemanager. De stabiliteit of continuïteit is zo gegarandeerd.

Pre Shared Key Ontvang gasten met een pre shared key. Deel een toegangscode om toegang tot uw WiFi-netwerk te verschaffen.
~

WiFi Security

Extreme Networks biedt een aantal securitymogelijkheden voor optimale beveiliging van uw netwerk.

Z
Connect Select Insight Connect Select Insight is een flexibel platform om de productiviteit van uw onderneming te verbeteren.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaand contact formulier en ontvang een offerte op maat.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
w

Gratis adviesgesprek
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren